Ont i baken

Det går lite si sådär med bloggandet nu känner jag. Jag tar mig inte riktigt tid att skriva men det är ju lite så det ska vara emellanåt. Man ska ju inte skriva för att man måste, utan för att man vill.

Igår var jag ute med några tjejer och ett par killar också faktiskt, och red islandshäst. Idag har jag ont typ överallt. När man sätter sig på hästryggen och skumpar omkring i några timmar så märker man verkligen hur otränad man är. Igår, direkt efter ridningen, hade jag inte det minsta ont i baken men det fick jag igår kväll och nu värker det rejält. Men det är samtidigt något befriande med träningsvärk. Det är inte bara jobbigt, det är skönt på något underligt sätt. Kanske för att man varit ute och njutit i naturen och för att kroppen fått arbeta lite.

Nu ska jag som vanligt äta en sen frukost och sen pilla med lite skolarbete. Nu har utbildningen satt igång och även om jag inte fått min kurslitteratur på posten ännu så har jag ändå börjat med den första inlämningsuppgiften i kursen om digital grafik. Uppgiften går ut på att kombinera några bilder och med hjälp av friläggning och beskäring i valfritt bildredigeringsprogram bygga ett akvarium. Jag har redan kommit en bra bit på väg men har lite kvar.

Men nu är jag hungrig!

Andra bloggar om: , , ,

Ridning

Snart är arbetsdagen slut för idag och det är dags att äka hem. Fast inte riktigt ändå. Innan jag är hemma igen kommer jag att ha varit ute en sväng till Hissingen på Bulycke Ridklubb och skumpat runt på hästryggen tillsammans med fyra andra goa hästtokiga tjejer. Torsdag = riddag.

Det är så himla roligt och mysigt att få komma ut och rida igen. Trot att det är ett helt projekt att ta sig ut till Hissingen, typ Torslanda, så känns det ändå som om det är värt det. Det är inte så ofta man får chans att komma ut i naturen när man bor i en så stor stad och närmare naturen än ridning kommer man ju nästan inte. 🙂

Kanske ska gå å fixa mig ett par mackor innan jag går. Blir nog ingen mer mat idag. Är hemma vid 22 ungefär och då orkar man ju inte sätlla sig och laga mat iaf.

Fredag och After Work

Äntligen fredag! Så skönt! Den här veckan har varit minst lika körig och stressig som förra veckan så det ska bli så skönt med helg! De senaste veckorna har jag haft ordentligt med jobb vilket jag iofs trivs väldigt bra med. Även om jag inte har några problem med att ta initiativ så gillar jag inte riktigt att behöva fundera ut vad jag ska göra härnäst. Jag trivs som bäst när arbetsuppgifterna står på rad för att bli omhändertagna.

Sen har jag blivit riktigt slarvig med att gå å lägga mig i tid. Det måste jag göra nåt åt. Det funkar inte riktigt att somna mellan 11 och 12 på kvällen om man ska upp 05:30. Min kropp fungerar inte bra med så lite sömn, allra minst min hjärna. Även om jag numera går upp utan att ens tänka på morgonen, duschar, klär på mig och går till spårvagnen så är man ju så trött så att man nästan vill kräkas (observera att det ej hänt…än). Jag skulle behöva gå och lägga mig… Nej, rättelse! Jag skulle behöva somna runt halv 10 för att vara pigg och fräsch på morgonen efter. Men runt den tiden brukar jag alltid komma på tusen saker som jag absolut måste göra innan jag kan gå å lägga mig. Det är märkligt hur allt tråkigt kan verka vara så roligt när man egentligen borde gå och lägga sig.

Var och red ute på Hissingen igår och lyckades faktiskt hinna med den lite tidigare bussen så istället för att vara hemma kvart över 10 var jag hemma kvart i 10. Skönt.. men tror ni jag och la mig tidigare för det? Doh! Neh. 🙁

Började igår fundera på om jag har nåt virus på gång. Var yr och kände mig helkonstig. En powernap på tåget tillbaka till tåget gjorde dock susen och yrseln försvann och idag lyser den med sin frånvaro. JAG VILL INTE BLI SJUK! Så det så!

I helgen blir det dock lugnt. Ikväll är det återingen dags för Di Gamles Göteborgs traditionella After Work. Eftersom den lilla mysiga puben Notting Hill vid Järntorget, där vi tidigare hållit till, verkar har klaffat igen (eller liknande) har vi bytt ställe till restaurang Istället på Linnégatan. Lite annan nich men maten är helt ok och likaså umgänget. Känner dock på mig att det nog lär bli rätt tidig hemgång för min del ikväll. Lär inte orka sitta uppe så sent… *har sömnbehov som en trött vampyr*

Nåja, nu ska jag fixa de sista arbetsuppgifterna för veckan och sedan dra mig hemmåt. 🙂

Pin It on Pinterest