Fredag och After Work

Äntligen fredag! Så skönt! Den här veckan har varit minst lika körig och stressig som förra veckan så det ska bli så skönt med helg! De senaste veckorna har jag haft ordentligt med jobb vilket jag iofs trivs väldigt bra med. Även om jag inte har några problem med att ta initiativ så gillar jag inte riktigt att behöva fundera ut vad jag ska göra härnäst. Jag trivs som bäst när arbetsuppgifterna står på rad för att bli omhändertagna.

Sen har jag blivit riktigt slarvig med att gå å lägga mig i tid. Det måste jag göra nåt åt. Det funkar inte riktigt att somna mellan 11 och 12 på kvällen om man ska upp 05:30. Min kropp fungerar inte bra med så lite sömn, allra minst min hjärna. Även om jag numera går upp utan att ens tänka på morgonen, duschar, klär på mig och går till spårvagnen så är man ju så trött så att man nästan vill kräkas (observera att det ej hänt…än). Jag skulle behöva gå och lägga mig… Nej, rättelse! Jag skulle behöva somna runt halv 10 för att vara pigg och fräsch på morgonen efter. Men runt den tiden brukar jag alltid komma på tusen saker som jag absolut måste göra innan jag kan gå å lägga mig. Det är märkligt hur allt tråkigt kan verka vara så roligt när man egentligen borde gå och lägga sig.

Var och red ute på Hissingen igår och lyckades faktiskt hinna med den lite tidigare bussen så istället för att vara hemma kvart över 10 var jag hemma kvart i 10. Skönt.. men tror ni jag och la mig tidigare för det? Doh! Neh. 🙁

Började igår fundera på om jag har nåt virus på gång. Var yr och kände mig helkonstig. En powernap på tåget tillbaka till tåget gjorde dock susen och yrseln försvann och idag lyser den med sin frånvaro. JAG VILL INTE BLI SJUK! Så det så!

I helgen blir det dock lugnt. Ikväll är det återingen dags för Di Gamles Göteborgs traditionella After Work. Eftersom den lilla mysiga puben Notting Hill vid Järntorget, där vi tidigare hållit till, verkar har klaffat igen (eller liknande) har vi bytt ställe till restaurang Istället på Linnégatan. Lite annan nich men maten är helt ok och likaså umgänget. Känner dock på mig att det nog lär bli rätt tidig hemgång för min del ikväll. Lär inte orka sitta uppe så sent… *har sömnbehov som en trött vampyr*

Nåja, nu ska jag fixa de sista arbetsuppgifterna för veckan och sedan dra mig hemmåt. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest