Om webbplatsen

Denna webbplats är min, Sandras, lilla digitala tillflyktsplats och personliga utrymme i ett mycket större sammanhang; Internet.

Namnet Sandrability betyder egentligen ingenting. Det är helt påhittat och är en ihopskrivning av namnet Sandra och ändelsen -bility, som finns i många engelska ord som usability, visibility, compability m fl. Orden passar bra ihop och skulle kunna beskrivas som “Sandrabilitet” och vad det är bestäms av innehållet på den här webbplatsen och det som jag får för mig att fylla den med.

Efter ca sex års sporadiskt och ibland intensivt bloggande växlat med månader av inaktivitet, har jag nu bestämt mig för att anpassa hela webbplatsen till ett av mina största intressen, nämligen fotografering och fotokonst. Jag är inte på något sätt ett fotoproffs, långtifrån, men jag tycker inte heller att jag är helt handfallen med bildkomposition och kamerateknik. Jag publicerar nästan bara bilder som jag själv tagit, och det som inte är mitt eget material länkas alltid tillbaka till källan.

Förutom bilder innehåller den här webbplatsen sådant som jag brinner för och känner för att skriva om under olika tidsperioder av mitt liv och aspekter av min tillvaro. Mina intressen är väldigt spridda; från aktuella allmänna samhällspolitiska frågor och mer intressepolitiska frågor kring informationssamhället – som integritet och övervakning – till mat, choklad, film, musik, kultur, tekniska prylar, resor, arbetsliv, vänner, webbutveckling och Internet. Den här webbplatsen speglar mina intressen och min personlighet.

Pin It on Pinterest

Share This