Ont i baken

Det går lite si sådär med bloggandet nu känner jag. Jag tar mig inte riktigt tid att skriva men det är ju lite så det ska vara emellanåt. Man ska ju inte skriva för att man måste, utan för att man vill.

Igår var jag ute med några tjejer och ett par killar också faktiskt, och red islandshäst. Idag har jag ont typ överallt. När man sätter sig på hästryggen och skumpar omkring i några timmar så märker man verkligen hur otränad man är. Igår, direkt efter ridningen, hade jag inte det minsta ont i baken men det fick jag igår kväll och nu värker det rejält. Men det är samtidigt något befriande med träningsvärk. Det är inte bara jobbigt, det är skönt på något underligt sätt. Kanske för att man varit ute och njutit i naturen och för att kroppen fått arbeta lite.

Nu ska jag som vanligt äta en sen frukost och sen pilla med lite skolarbete. Nu har utbildningen satt igång och även om jag inte fått min kurslitteratur på posten ännu så har jag ändå börjat med den första inlämningsuppgiften i kursen om digital grafik. Uppgiften går ut på att kombinera några bilder och med hjälp av friläggning och beskäring i valfritt bildredigeringsprogram bygga ett akvarium. Jag har redan kommit en bra bit på väg men har lite kvar.

Men nu är jag hungrig!

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest