Ridning

Snart är arbetsdagen slut för idag och det är dags att äka hem. Fast inte riktigt ändå. Innan jag är hemma igen kommer jag att ha varit ute en sväng till Hissingen på Bulycke Ridklubb och skumpat runt på hästryggen tillsammans med fyra andra goa hästtokiga tjejer. Torsdag = riddag.

Det är så himla roligt och mysigt att få komma ut och rida igen. Trot att det är ett helt projekt att ta sig ut till Hissingen, typ Torslanda, så känns det ändå som om det är värt det. Det är inte så ofta man får chans att komma ut i naturen när man bor i en så stor stad och närmare naturen än ridning kommer man ju nästan inte. 🙂

Kanske ska gå å fixa mig ett par mackor innan jag går. Blir nog ingen mer mat idag. Är hemma vid 22 ungefär och då orkar man ju inte sätlla sig och laga mat iaf.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest