Nya frissan dårå

Nya frissan dårå

Var som sagt och klippte mig i torsdags och det blev ganska kort efter att jag sparat ut håret sedan jag kom till Kanada då det var relativt nyklippt. Men jag är i alla fall supernöjd och känner mig lite fin igen. Här kommer en bild på mig i min nya frisyr. Om ni tycker att bakgrunden ser ut som den kanadensiska flaggan så är det helt rätt. Köpte en jääättestor flagga i somras som jag använde som bakgrund för fotot. 🙂

Ny frisyr 2010-11-13

I fredags kväll fick jag en väldigt fin present av Gilles, en mina närmaste vänner här, som avskedsgåva. Det var en jättefin hatt men jag har inte lyckats få till en bra bild på mig själv i den ännu så det får bli en hattbilduppdatering senare helt enkelt. 🙂

Andra bloggar om: ,

Sängen alldeles strax

Den här dagen har inte varit speciell på något sätt alls egentligen. Förutom att jag, som jag skrev om i förra inlägget, haft träningsvärk hela dagen så finns det inte mycket att säga förutom att vintern har kommit till Göteborg. Det är svinkallt och halt och lite snöigt.

Var och hämtade min ring på gymmet idag. Så skönt att dom hittade den! Kunde dock inte träna eftersom jag hade så ont överallt. Visserligen hade det kanske varit bra att värma upp lite och sen stretcha eller sätta sig i massagefotöljen hade ju varit rätt så skönt. Men eftersom jag sov så dåligt inatt på grund av just träningsvärken så kändes det som att jag hellre la den tiden på att sova ut.

Apropå sömn, det börjar bli dags för bingen igen. God natt 🙂

Slarvmaja slår till igen

Igår när jag skulle gå och lägga mig upptäckte jag att jag inte hade på mig guldringen, min farfars förlovningsring, som jag fick av min farmor när jag tog studenten (eller om det var jag när konfirmerades). Jag återfann den inför min farbrors begravning i somras, efter att den varit borta i flera år. Nu har det blivit en vana att ha den på sig varje dag.

Jag var och tränade igår efter jobbet eftersom jag hade ett utbildningsuppdrag inbokat på förmiddagen. Jag ville ju inte att det skulle bli för stressigt så jag skjöt på träningen tills på kvällen. I varje klädskåp på gymmet finns ett fack där man kan lägga småsaker som smycken, klocka och annat. Där jag la jag alla smycken jag hade på mig innan träningen och satte dom på mig igen efter att jag tränat, duschat och bastat. Men igår glömde jag att sätta ringen på mig och gick därifrån utan den. Jag upptäckte det inte förrän sent på kvällen och då var det för sent att ringa gymmet och be dom kolla efter den.

Så jag har legat och oroat mig för det hela natten och till och med drömt att jag hittade den och sen när jag vaknade så var det ju förstås inte så. Nu på lördagsförmiddagen ringde jag upp gymmet och förklarade läget. En jättesnäll tjej sprang och kollade i det skåp jag hade använt kvällen innan. Jag höll nästan andan tills hon skulle komma tillbaka för jag var rädd för att den inte skulle ligga där, att någon skulle ha tagit den eller att jag helt enkelt tappat den någon annanstans. Men när den jättesnälla tjejen kom tillbaka så hade hon hittat den. Vilken lättnad!

Hon skrev en lapp och mitt medlemsnummer och la den i deras saker-som-glömts-kvar-låda. Ska hämta den på måndag när jag tränar nästa gång. Nu när jag vet var den är så har jag ingen vidare lust att åka över hela stan enbart för att hämta ringen.

Forntidssmycken

Forntidssmycken

Forntidasmycken.com kan den som tycker om smycken med lite forntida design förkovra sig en bra stund. Jag har helt fastnat. Jag har inte beställt något därifrån än men funderar på att beställa ett par örhängen nästa månad eller så. Har redan dessa två ringar sen tidigare. Den översta fick jag av mitt ex. A är inte så förtjust i att jag har den på mig men jag tycker den är så fin. När allt kommer omkring så är ju faktiskt ringen min och inte mitt ex’s även om jag fått den av honom. 🙂

 

Vikingaring 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Den understa köpte jag på Medeltidsveckan på Gotland för några år sedan och jag tror att det var samma butik soim har Forntidasmycken.com…men jag vågar inte satsa mitt liv på det.

Vikingaring 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har hittat väldigt mycket fina smycken på Forntidasmycken.com som väcker starka vill-ha-begär hos mig. Det här är ett litet collage med några av de saker jag skulle kunna tänka mig att bära:

Forntida smycken

 

 

 

 

 

 

 

 

Smyckena på bilden har olika proportioner. Egentligen ska örhängena vara betydligt mindre men jag orkade inte fixa till det när jag arrangerade bilderna på smyckena så att dom skulle få plats på samma bild.

Vill ha…vill ha…vill ha… 😛

Pin It on Pinterest