Forntidssmycken

Forntidssmycken

Forntidasmycken.com kan den som tycker om smycken med lite forntida design förkovra sig en bra stund. Jag har helt fastnat. Jag har inte beställt något därifrån än men funderar på att beställa ett par örhängen nästa månad eller så. Har redan dessa två ringar sen tidigare. Den översta fick jag av mitt ex. A är inte så förtjust i att jag har den på mig men jag tycker den är så fin. När allt kommer omkring så är ju faktiskt ringen min och inte mitt ex’s även om jag fått den av honom. 🙂

 

Vikingaring 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Den understa köpte jag på Medeltidsveckan på Gotland för några år sedan och jag tror att det var samma butik soim har Forntidasmycken.com…men jag vågar inte satsa mitt liv på det.

Vikingaring 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har hittat väldigt mycket fina smycken på Forntidasmycken.com som väcker starka vill-ha-begär hos mig. Det här är ett litet collage med några av de saker jag skulle kunna tänka mig att bära:

Forntida smycken

 

 

 

 

 

 

 

 

Smyckena på bilden har olika proportioner. Egentligen ska örhängena vara betydligt mindre men jag orkade inte fixa till det när jag arrangerade bilderna på smyckena så att dom skulle få plats på samma bild.

Vill ha…vill ha…vill ha… 😛

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest