Sängen alldeles strax

Den här dagen har inte varit speciell på något sätt alls egentligen. Förutom att jag, som jag skrev om i förra inlägget, haft träningsvärk hela dagen så finns det inte mycket att säga förutom att vintern har kommit till Göteborg. Det är svinkallt och halt och lite snöigt.

Var och hämtade min ring på gymmet idag. Så skönt att dom hittade den! Kunde dock inte träna eftersom jag hade så ont överallt. Visserligen hade det kanske varit bra att värma upp lite och sen stretcha eller sätta sig i massagefotöljen hade ju varit rätt så skönt. Men eftersom jag sov så dåligt inatt på grund av just träningsvärken så kändes det som att jag hellre la den tiden på att sova ut.

Apropå sömn, det börjar bli dags för bingen igen. God natt 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest