Balkongröjning

Balkongröjning

Idag bestämde jag mig för att vårat hem behöver röjas upp lite. Jag har varit ute med en massa återvinningssopor och tagit in tomatplantorna i köket eftersom de höll på att frysa ihjäl ute på balkongen. Det börjar verkligen bli kallt nu. Usch 🙁

Jag passade även på att röja och städa ute på balkongen, tömt alla blomlådor på vissna blommor och rötter och rört om i jorden så att de är klara att användas nästa gång det ska planteras något. Balkongen är nu städat och allt står snyggt i ordning. Nästa aktivitet blir att sätta upp julbelysning på balkongräcket men det är ju ett tag kvar tills dess i alla fall.

Balkongröjning

Visst blev det ordning och reda?

Upptäckte när jag sprang mellan köket och balkongen att min Saint Pualia blommade så fint igen så jag tog ett kort på den.

 

Saint Paulia

A sitter i skolan och jobbar till sent idag så jag får äta middag själv. Det blir raggmunkar, fläsk och lingonsylt, äkta husmanskost! Imorgon ska jag minsann masa mig iväg till gymmet igen. Har ju inte kunnat gå dit medan jag varit förkyld och sen har jag ju jobbat lite, men nu ska här tränas igen! Resten av fredagen ska ägnas åt projektarbete i systemeringskursen. Lite tung med skolarbete så där på en fredag men måste man så måste man.

Andra bloggar om:

En alldeles vanlig onsdag

Ska alldeles, alldeles strax gå ner i tvättstugan och fixa med tvätten. Tänkte bara att jag skulle skriva några rader först.

Denna onsdag har dock varit ganska vanlig så det finns egentligen inte så mycket att skriva om. Har ju varit slarvig med träningen den senaste tiden men den här veckan har det i alla fall blivit två besök till gymmet. Egentligen skulle det ha blivit tre men eftersom vi ska ut och åka tåg på fredag så blir det bökigt att ta med sig både packning och träningskläder till jobbet. Inte så fräscht att träningskläderna ligger kvar på jobbet över helgen heller.

I helgen blir det som sagt åka av. På fredag ska vi hem till mina föräldrar för att umgås med dem och med mina bröder + yngsta brors flickvän. Kanske blir det lite tårta också eftersom pappa fyller 60 imorgon. På lördag åker vi vidare till A’s familj i Varnhem där vi bland annat ska hämta några tomatplantor som A’s mamma drivit upp. Men vi ska så klart passa på att umgås där också. 🙂

Men redan imorgon blir det en tripp till Alingsås bara för kvällen för att fira pappa på fin restaurang. Vi har en dunderbra present till honom också men den kan jag ju inte avslöja här. Men det kommer bilder sen.

Vad det också kommer bilder på är Valborgsfirande och Chalmerskortegen. Har äntligen importerat bilderna till Lightroom och gått igenom dem, vilket tog en liten stund.

Nej, dags att ta hand om tvätten!

Andra bloggar om: , , , , , ,

Pin It on Pinterest