En alldeles vanlig onsdag

Ska alldeles, alldeles strax gå ner i tvättstugan och fixa med tvätten. Tänkte bara att jag skulle skriva några rader först.

Denna onsdag har dock varit ganska vanlig så det finns egentligen inte så mycket att skriva om. Har ju varit slarvig med träningen den senaste tiden men den här veckan har det i alla fall blivit två besök till gymmet. Egentligen skulle det ha blivit tre men eftersom vi ska ut och åka tåg på fredag så blir det bökigt att ta med sig både packning och träningskläder till jobbet. Inte så fräscht att träningskläderna ligger kvar på jobbet över helgen heller.

I helgen blir det som sagt åka av. På fredag ska vi hem till mina föräldrar för att umgås med dem och med mina bröder + yngsta brors flickvän. Kanske blir det lite tårta också eftersom pappa fyller 60 imorgon. På lördag åker vi vidare till A’s familj i Varnhem där vi bland annat ska hämta några tomatplantor som A’s mamma drivit upp. Men vi ska så klart passa på att umgås där också. 🙂

Men redan imorgon blir det en tripp till Alingsås bara för kvällen för att fira pappa på fin restaurang. Vi har en dunderbra present till honom också men den kan jag ju inte avslöja här. Men det kommer bilder sen.

Vad det också kommer bilder på är Valborgsfirande och Chalmerskortegen. Har äntligen importerat bilderna till Lightroom och gått igenom dem, vilket tog en liten stund.

Nej, dags att ta hand om tvätten!

Andra bloggar om: , , , , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest