Balkongröjning

Balkongröjning

Idag bestämde jag mig för att vårat hem behöver röjas upp lite. Jag har varit ute med en massa återvinningssopor och tagit in tomatplantorna i köket eftersom de höll på att frysa ihjäl ute på balkongen. Det börjar verkligen bli kallt nu. Usch 🙁

Jag passade även på att röja och städa ute på balkongen, tömt alla blomlådor på vissna blommor och rötter och rört om i jorden så att de är klara att användas nästa gång det ska planteras något. Balkongen är nu städat och allt står snyggt i ordning. Nästa aktivitet blir att sätta upp julbelysning på balkongräcket men det är ju ett tag kvar tills dess i alla fall.

Balkongröjning

Visst blev det ordning och reda?

Upptäckte när jag sprang mellan köket och balkongen att min Saint Pualia blommade så fint igen så jag tog ett kort på den.

 

Saint Paulia

A sitter i skolan och jobbar till sent idag så jag får äta middag själv. Det blir raggmunkar, fläsk och lingonsylt, äkta husmanskost! Imorgon ska jag minsann masa mig iväg till gymmet igen. Har ju inte kunnat gå dit medan jag varit förkyld och sen har jag ju jobbat lite, men nu ska här tränas igen! Resten av fredagen ska ägnas åt projektarbete i systemeringskursen. Lite tung med skolarbete så där på en fredag men måste man så måste man.

Andra bloggar om:

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest