Philadelphia

Philadelphia

Sen jag började jobba heltid är mitt mål att försöka göra en längre resa minst en gång om året. Sommaren 2012 bar det av till Nordamerika (igen) och till Philadelphia som första anhalt. Som resesällskap hade jag med mig Tobias som är en av mina bästa vänner. Egentligen var denna resa hans lilla projekt men eftersom jag blev så resesugen när han berättade om sina planer hängde jag helt enkelt på. Philadelphia är en av USA’s äldsta städer och har en stor betydelse i USA’s historia.

Bilderna nedanför är ett urval av alla de foton jag tog under våra dagar i Philadelphia.

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest