Vancouver

Vancouver

Jag tillbringade ca 8 månader under 2010 i fantastiskt fina Vancouver, BC, Kanada. Att åka till Kanada hade då varit en dröm sedan många år och trots att jag kanske inte uppnådde allt jag ville så har jag ändå gjort slag i saken och gjort något som jag länge velat. Sedan dess har jag varit återvänt för att hälsa på vänner som jag lärde känna under min vistelse där och jag kommer definitivt att åka dit igen. Kanada är ett land av stora proportioner och det finns fortfarande mycket som jag inte sett! Läs gärna mer om detta i min blogg. Kategorin där jag sparat alla inlägg heter Kanada. Nedan kan du se ett urval av bilder som jag tog under min tid i Vancouver.

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest