Telefonsamtal från Apple Store

Att telefonen ringer en tisdagskväll är egentligen inte så märkvärdigt. Vår granne Line ringer ibland och undrar vad vi har för oss, vilket alltid är trevligt, och dessutom väntar jag på att en kille, som jag ska designa en webbsida åt, ska höra av sig. Men det var ingen av dem som ringde. Inget lurendrejeri-företag heller. Det var från Apple Store, ett samtal som jag hoppats på ända sedan maj. Något överrumplat lyckades jag be killen som ringde att istället ringa till Michelles hemnummer eftersom jag måste betala ç20 per minut för inkommande samtal på min mobiltelefon och bara hade $7 kvar.

Det visade sig att han ringde från Apple Store Hiring (eller något sådant) för Apple Store i Pacific Center, en av de butiker där jag sökt jobb flera gånger. De skulle arrangera något slags anställningsevent i nästa vecka och de undrade om jag var intresserad av att delta på det. OM jag var intresserad?! Jag försökte hänga med så gott det gick av det som killen, Jared som han hette, pratade om men han pratade sjukt snabbt. Jag uppfattade inte datumen som var aktuella för eventet men att det bland annat rörde sig om den 12:e oktober på Hastings St. Jared lovade mig ett mail med alla detaljer kring eventet så jag behövde inte anteckna någonting…och det hade jag ändå inte hunnit med. Så jag koncentrerade mig på att lyssna så gott det gick och svarade på hans frågor. Han frågade bland annat om jag hade någon erfarenhet av Apple’s produkter och jag förklarade att jag äger en MacBook Pro och en iPod Classic och att jag är “very devoted to Apple’s products”. 🙂 Sedan tackade han för sig och för han fick störa så sent på dagen.

Känner mig fortfarande lite tagen efter samtalet. Det enda de egentligen erbjudit mig är någon typ av massintervju och bortkollring men jag hade nästan gett upp hoppet helt och hållet om att Apple någonsin skulle ringa mig. Att ens bli utvald att få komma på ett sådant event är helt galet kul, även om det kanske inte blir så mycket mer än så. Chansen finns ju fortfarande! Dock har inte mailet med all info kommit…hoppas det dyker upp. Kan inte bärga mig! 🙂

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest