En eftermiddg på hojen

En eftermiddg på hojen

Oj, vilken underbar dag jag haft! Det har varit varmt och soligt och perfekt väder för att uppfylla ytterligare en dröm – nämligen att få åka Harley Davidson-hoj! Två gånger tidigare i livet har jag åkt motorcykel, den ena var någon typ av sporthoj och den andra var en glidarhoj av något japansk märke. Men det är något speciellt med Harley Davidson-motorcyklar ändå. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men säkert hela grejen, det är så rock’n roll det kan bli. Och eftersom jag själv inte får ta körkort blir önskan och fascinationen knappast mindre av att man helt enkelt inte får köra själv.

Så när grannen Line (uttalas Lynn) ringde imorse och undrade ifall jag ville åka med på en tur med henne och hennes polare Jean-Pierre så var blev ju svaret så klart JAAA! (Få nu inte en hjärtattack, lilla mamma!) 🙂 Allt gick bra och det var så himla häftigt! Tidigare när jag åkt motorcykel har jag tyckt att det varit sjuk obekvämt, även om det så klart varit roligt. Men att sitta i samma obekväma ställning i typ en halvtimme har varit hemskt för min redan ganska stela rygg. Att sitta på en Harley Davidson-motorcykel går inte ens att jämföra. Det är ungefär lika bekvämt som att sitta i fotölj, men betydligt intressantare.

Jean-Pierre som jag åkte med körde dessutom riktigt bra. Inget onödigt gasande, inget stilande, inget risktagande. Det var bara att sätta sig och njuta av åkturen! SÅ COOL!

Här kommer några bilder från dagen. Vi tog en liten tur till Allouette Lake en bit utanför Maple Ridge.

Tyvärr tappade jag mitt motljusskydd till kameran någonstans på hemvägen från Maple Ridge. Surt men så kan det gå. Skulle inte haft det på kameran alls egentligen eftersom det sitter fast så bra, så att det lossnade var egentligen bara en fråga om när snarare än om.

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest