Dags att bli produktiv

Den här veckan är det tänkt att jag ska hinna spela in och redigera den film som jag försökt planera de senaste veckorna, i kursen Digital Videoredigering. Det ska bli en dokumentärfilm om Michelle som konstnär och hennes stenskulpturer, är det tänkt. Det svåra just nu är att få Michelle att läsa igenom SOTS:en (Synopsis, Outline, Treatment, Storyboard). Hon är rätt upptagen med ungar och allt och så hon har inte riktigt haft tid och ro att kolla på upplägget av filmen. Ska försöka påminna llte försiktigt ikväll igen så att vi kanske kan diskutera igenom det imorgon eller så och sen börja filma. Jag tror inte att det kommer ta så lång tid med själva inspelningen eftersom jag det mesta relativt klart i huvudet men sen är det ju det där med vädret. Vi ska försöka spela in i Michelles trädgård men all grönska som bakgrund men det blir svårt om det regnar…

Nåja, det ordnar sig nog. 🙂

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest