The business behind getting high

Sitter just nu och skriver på en filmanalys av filmen The Union – The busniess behind getting high. Är man lite rebellisk och inte litar på politikers och etablissemangets mangel om droger och i synnerhet cannabis, som nog fått utgöra orsaken till USA’s största krig mot droger i landets historia, ska man definitivt se den filmen. Om man däremot tycker att kritiskt tänkande är lite jobbigt och därmed inte vill se det som filmen tar upp vilket troligen är det närmaste sanning som hittills finns att se angående cannabis, så kanske man ska låta bli.

Den första uppgiften i kursen Digital Videoproduktion innebär hur som helst att göra en filmanalys av en film i samma genre som man sedan ämnar producera sin egen film inom, vilken utgör en av kursens examinationsuppgifter. Jag har än så länge inga idéer till min egen film men det ordnar sig. En dokumentär borde vara relativt enkel att producera…om något…vad som helst. 🙂

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest