Stanley Park, var det tänkt…

Åkte downtown en sväng för att fota lite i Stanley Park eftersom det varit så fint väder idag. Men jag kom aldrig så långt eftersom jag fastnade i butiken Charlies Music City på Granville St. Det är en farlig affär. De har alldeles för mycket film och musik, mer än vad som kan anses vara hälsosamt…i alla fall för mig. Billigt är det också. Inte bra. 🙂

Kom i alla fall hem med dessa filmer:

Senast jag var där var i juli, då T var på besök, och då blev det dessa:

När jag var färdig med mitt shoppande var det lite väl sent att bege sig till Stanley Park eftersom solen började gå ner. Får hoppas på att vädret håller i sig lite så att jag kan åka dit någon annan dag rätt snart. Hösten börjar ju närma sig…vilken iofs är väldigt vacker att fota. Ännu finns det tid…men igår var det tre månader kvar tills jag åker hem och ännu inte vet om jag kommer tillbaka efter jul eller inte. Allt beror på det ännu icke-existerande jobbet.

Andra bloggar om: ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest