Ny månad, nya äventyr!

Och framför allt ny data så att jag kan blogga och surfa igen! Imorgon bär det av till Keats Island, en liten ö utanför Vancouver Mainland där Michelle och hennes exman äger en liten bit mark. Det är en relativt liten ö med många bondgårdar och där endast ca 30 personer bor året runt, övriga som åker dit äger antingen en mark där eller känner andra som gör det. Jag hade själv inte kommit dit ifall jag inte känt Michelle och hennes familj. De har en trailer ståendes där och i den kommer Michelles döttrar att sova tillsammans med sin pappa. Jag och Michelle har skaffat oss ett billigt tält, en luftmadrass och sovsäckar och emigrerar därmed från trailern 😉 Det ska bli riktigt mysigt att sova i tält, det har jag inte gjort på flera år.

Under den jag hittills varit här i Vancouver har jag hört väldigt mycket om denna lilla ö och hur fint det ska vara där så det ska bli en härlig upplevelse att äntligen få se den med egna ögon. Lovar att lägga bilder när jag kommer hem igen samt bilder på en del annat som jag gjort den senaste tiden men som jag inte bloggat om ännu. Dåliga jag!

Nu dags för lite kvällsmat och en film och imorgon förmiddag bär det av färjan!

Andra bloggar om: ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest