Mer bilder från Vancouver

Mer bilder från Vancouver

Hoppsan, har nu inte bloggat på över en vecka…igen 😉 T har nu åkt hem men vi hade väldigt skojigt den korta tid han var här och vi hann med relativt mycket ändå. Tio dagar är verkligen ingen lång tid när man reser så långt.

I förr-förra veckan gjorde vi ett par rejäla utflykter downtown och promenerade längs vattnet från Waterfront Stn och norrut mot Stanley Park på fredagen och från Science Park och norrut mot Stanley Park på andra sidan downtown på söndagen. Dock hann T tyvärr aldrig se själva Stanley Park och så klart en massa andra saker också men när han åkte hem i fredags var väldigt sugen på att komma tillbaka. Man hinner ju inte med så mycket på bara tio dagar.

Här kommer ett gäng bilder från downtown:

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest