Keats Island

Keats Island

I helgen som gick var jag, Michelle, hennes döttrar och Michelles f d man till deras lilla ställe på Keats Island. Jag och Michelle kom till ön på lördagseftermiddagen, lagom till den årliga festen på en av stränderna där några av öborna ordnat med helstekt gris och dit alla gäster bidragit med något hemmalagat till festen vilket resulterade i en jättebuffé med nästan hur mycket mat som helst. Vi spenderade några timmar på stranden med att äta, umgås, titta och prata med andra öbor och bara njuta av solen och utsikten över vattnet. Kelly, Michelles f d man och barnen gick hem relativt tidigt men jag och Michelle stannade kvar tills att solen gått ner då vi slutligen tog oss hem i bäckmörkret.

Resten av tiden på ön tillbringade vi på stranden, vi åt grillspett, grillade marshmellows över öppen eld och bara njöt av att vara borta från stan ett tag. Keats Island representerar också mycket av sådant som jag starkt förknippar med Nordamerika men även med norra Sverige; berg, klippor, hav, vidsträckta vyer, timmerstugor, skog som aldrig tar slut och björnar runt knuten, som vi tack och lov aldrig såg men ändå.

Andra bloggar om:

1 Comment

  1. Sandra
    Jul 18, 2010

    No, I’m sorry, it’s not.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest