Slarvmaja, sovmaja, pluggmaja, sökajobbmaja osv…

Nu har jag varit så där oduktig och inte bloggat på någon vecka igen. Shame on me! Hur som helst så har det egentligen inte hänt så mycket. Skolan är slut för terminen nu och jag tror att jag lyckats fixa allting, bortsett från examinationsuppgiften i kursen Grafisk Design för Internet men den var rätt omfattande så jag tar den i augusti istället. Bortsett från den så är allt klart, även om jag fortfarande väntar på betyg på flertalet moment.

Annars har jag äntligen börjat söka jobb mer aktivt. Jag har inte skrivit så värst många ansökningar ännu men har lämnat CV och ansökan hos Staples (kanadensisk/amerikansk pappershandel som säljer allt från datorer och skrivbordsstolar till gem) som förhoppningsvis behöver sommarpersonal. På tisdag ska jag på drop-in-intervju på Caffé Artigiano som behöver nyanställa folk till sitt nyöppnade café på 853 West Broadway downtown. I övrigt har jag hittat hur många jobb som helst inom webbutveckling och jag ämnar söka flera av dem men vet inte om jag är kvalificerad nog att få något av dem. Några är inte så väldigt högkvalificerade men som vanligt får jag extrem prestationsångest när jag läser kvalifikationskraven och så kommer det nog alltid att vara. Apple har så klart inte hört av sig ännu vilket så klart är väldigt trist för jag skulle jättegärna jobba hos dem. Men vem vet, de kanske får för sig att ringa när jag har något annat på gång…med min vanliga tur?

Nu är klockan snart ett här så jag ska försöka lägga mig lite tidigare än igår. Sover fortfarande till runt 1 på eftermiddagen även om jag somnar runt 2, det kan bara inte vara normalt! Det måste vara något fel på mig! 😉 God natt!

Andra bloggar om: , , , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest