Ont om ettor och nollor

Orsaken till att jag varit så usel på att blogga den senaste veckan, det vill säga uslare än vanligt, beror inte bara på lathet utan även på att jag dels jobbat med min portfolio (snart klar) och dels på att den mängd data på 5 Gb, som jag har till mitt förfogande för mitt mobila Internet-abonnemang hos Telus, sakta men säkert håller på att ta slut för juni månad. Jag vill därför försöka snåla så mycket som möjligt och håller även MSN och Skype avstängt till och med imorgon. Jag tror mätaren nollställs på torsdag så fram tills dess är det så lite surfande som möjligt som gäller.

Totally boring!

Andra bloggar om: ,

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest