Lite eld i baken

Lite eld i baken

Folk klagar på att jag uppdaterar min blogg för sällan. Jag håller med. Jag har varit dålig på det sedan jag kom hit. Att bara uppdatera en gång i veckan duger ju inte riktigt.

Jag är nu inne på min andra aktiva sökajobb-vecka. Precis som jag skrev i mitt förra inlägg så är det en relativt otacksam sysselsättning. Inte mycket har hänt, jag har sökt fler jobb inom webbutveckling samt på Canadian Tire (kanadenisk järnhandel) och imorgon ska åter igen på intervju på Caffe Artigiano853 West Broadway. De återkom ju inte till mig personligen men igår såg jag en ny ad på Craigs List om att de fortfarande söker personal och har on-the-spot-interviews på imorgon (fredag) förmiddag. Så då jag ska dit igen och ge det ett nytt försök.

Vad har annars hänt i veckan då? I måndags tog både jag och Michelle ledigt från jobbsökandet och begav oss till en strand vid White Pine Beach vid Sasamat Lake som ligger några kilometer bort. Det var visserligen fint där men jag tog inte några bilder på själva sjön utan fotade istället några av de kanadagäss som vågade sig lite väl nära. Vi fick nästan slåss med dem för att få ha våran mat ifred. Kanadensarna själva är mindre förtjusta i kanadagässen än i tvättbjörnar, alltså inte alls eftersom det finns för många av vardera sort och ingen av arterna är tillåtna att jaga.

I tisdags var Michelle ledig från barnen, som var hos sin pappa, så vi gick ut och drack lite öl. Jag har struntat i att ta med mig kameran vid samtliga tillfällen då vi varit till någon pub men nästa gång ska jag bättra mig och se till att ta några bilder.

Imorgon ska vi på fest, hade vi tänkt. Det anordnas en svensk midsommarfest på Scandinavian Centre i Burnaby (grannförorten) som vi tänkte besöka och träffa lite nytt folk och lyssna på ett band som kallar sig för The Beagles, så det kan nog bli intressant.

Nu fryser jag nästan ihjäl så jag ska sätta på mig en tröja och sen fixa något att äta. Är alltid så sen med frukosten 😉

Update 2010.07.08 @ 19:40: Bilden nedan tog jag på en av de närgångna Kanada-gässen vid White Pine Lake.

Canadian goose 2010-06-14

 

Andra bloggar om: , , , , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest