Att bygga en portfolio

En sak som jag inte haft tidigare men som jag insett att de flesta arbetsgivare inom webbutveckling, och även andra kreativa branscher, frågar efter är en portfolio av arbete och uppdrag man utfört. Jag har nu börjat bygga en sådan, som visserligen kommer att bli relativt patetisk eftersom jag inte utfört så många uppdrag ännu. Det material jag tänkte använda mig av är först och främst uppgifter som jag utfört under min utbildning. Det är i alla fall bättre än ingenting alls.

Eftersom jag gärna vill hålla min privata blogg och min professionella portfolio något separat så har jag skapat en ny domän på webbhotellet Binero som jag hört mycket bra om från kurskamrater. Jag tänker inte tala om domännamnet riktigt än eftersom jag gärna vill att den nya webbplatsen ska bli klar innan folk börjar besöker den. Laddar i skrivande stund upp den engelska versionen av WordPress 3.0 till Bineros FTP-server.

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest