Sverige-besök i juli

I juli kommer en av mina närmaste vänner T och hälsar på mig här i Vancouver. Det ska bli riktigt roligt. Det har än så länge gått lite trögt med att träffa nytt folk här men det beror mycket på att jag hittills inte skaffat något jobb, för då kommer man ju ut lite mer. Jag och Michelle har ju dock lite planer om ställen vi ska till men för henne är ju barnen första prioritet och så länge de är i skolan varje dag har hon oftast en tid att passa då de måste lämnas och hämtas. Jag har ju också skoluppgifter att ägna mig åt och tiden innan terminen är slut och då allt ska vara klart börjar rinna ut sakta men säkert. Jag känner att jag inte riktigt kan ägna mig åt aktivt jobbsökande så länge skolan hänger över mig. Nu har jag i alla fall utfört flertalet labbar i IT-säkerhetskursen och det är bara de tunga rapporterna kvar.

En annan sak som jag känner har varit lite påtaglig är möjligheten att fritt bege sig någonstans där det inte går bussar eller Skytrains. Kanada är ett land med stora avstånd och vill man utanför stan för att exempelvis uppleva naturen, så är en bil ett måste. Som de flesta vet får jag inte köra bil och jag kan ju inte ta för givet att Michelle ska köra mig överallt, bensin är dyrt (även om jag sagt att jag gärna betalar), men så har ju hon också ett liv och saker hon måste göra så det är lite av en komplicerad situation för mg emellanåt. Oavsett så trivs jag väldigt bra där jag är men det ska bli väldigt kul när T kommer hit för då kan vi hyra en bil och upptäcka saker och ting själva utan att behöva vara beroende av andra. Vi har bland annat pratat om att paddla kanot, vilket låter fantastiskt kul.

Andra bloggar om: , ,

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Sverige-besök i juli « Sandrability.com -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Sandra Eriksson, Sandra Eriksson. Sandra Eriksson said: Ny blogpost: Sverige-besök i juli…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest