Skolarbete i stora högar

Jag börjar äntligen komma någon vart med att städa bort allt skolarbete som jag samlat på mig de senaste veckorna. Nästan alla labbar i kursen IT-säkerhet är klara, jag väntar bara att dem alla ska bli godkända. Slutrapporten i samma kurs är också på god väg att bli klar. Jag har valt att skriva om brandväggar och det som återstår är egentligen bara lite mer om filtreringsalternativ, slutsatser och att fixa i ordning källförteckningen. Sen är det klart! 🙂

Databaskursen, där jag också haft uppgifter som släpat ett bra tag, börjar också få ett slut. Idag skickade jag äntligen in den sista övningsuppgiften och imorgon kl. 6:00 (Usch!) ska jag förhoppningsvis även bli godkänd på övning 4, som utgörs av duggan som det tydligen inte är meningen att jag ska göra. Senast gick jag upp klockan sju för att göra den men då hamnade lärarens mail med uppgifterna i spam-mappen vilket jag inte upptäckte förrän flera veckor senare. Jag trodde helt enkelt att jag inte fått något svar då jag mailade och bad om att få göra duggan, som är tidsbegränsad till endast en halvtimme.

Den enda kurs där det fortfarande ligger en hel del på hög är kursen Grafisk design för Internet. Jag är lite besviken på den för jag hade hoppats att det skulle vara mer i kursen som faktiskt var relaterat till Internet. Mycket har återkommit som redan togs upp i kursen Introduktion till Grafisk Design som gick i höstas och jag tycker att relativt lite har handlat om grafik specifikt för Internet. Det som återstår är en uppgift som går ut på att reflektera över sin kommande roll som designer i utvecklingen av en webbplats, vilket jag finner mycket svårt att reflektera kring eftersom jag ju inte har någon som helst aning om vilken roll jag i framtiden kommer att ha. Utöver det är det själva examinationsuppgiften som utgörs av en webbanalys och webbdesignuppgift men dessa två ska jag ägna mig åt i sommar eftersom deadline redan är passerad (Surprise!) och det inte är något mer examinationstillfälle på kursen denna termin.

Så, nu har jag babblat en massa om skolarbete så nu undrar ni säkert när jag ska börja babbla om något roligare. Jag har faktiskt en del att skriva om de senaste dagarna och några nya bilder att dela med mig av från Stanley Park bl a, men just nu börjar jag bli rätt hungrig så det roliga babblet får helt enkelt vänta lite.

Andra bloggar om: ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest