One down, many to go

One down, many to go

Igår var första dagen i Vancouver och den gick ganska snabbt och dag nummer två börjar redan lida mot sitt slut. Jag vaknade redan vid sju igår imorse och kunde omöjligen somna om så jag var nog fortfarande lite jetlagged då. På kvällen var jag sjukt trött och sov till typ tio idag.

Igår var jag och skaffade ett SIN (Security Insurance Number) som jag måste ha för att kunna jobba och för att omfattas av sjukvårdssystemet och sånt. Jag måste även skaffa ett Care Card som jag ska visa ifall jag behöver uppsöka sjukhus och sådant men det får bli någon annan dag.

Slutligen var jag även till ett stort supermarket och handlade frukostmat och lite middagsmat. Handlade inte så mycket eftersom Michelles dotter kände sig lite krasslig och så vi behövde åka hem rätt snart. Får handla mer matstuff imorgon eller så.

Här kommer lite bilder från flygningen och rummet som jag hyr:

Andra bloggar om: , ,

1 Comment

  1. maria
    May 1, 2010

    Rummet ser ju helt okej ut! Care card kan vänta! Man måste visserligen vara med i MSP medical-service-program när man flyttar till BC, men du har nog några månader på dig iaf. Och du kan fortfarande gå till doktorn utan care card, kostar bara lite mer. Förhoppningsvis får du ju ett jobb där de ger dig MSP-benefits. Många kramar, keep up the good work!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention One down, many to go « Sandrability.com -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Sandra Eriksson. Sandra Eriksson said: Ny blogpost: One down, many to go…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest