Nya färger, nya bilder

Den som besöker min blogg lite då och då har nog märkt att den ser lite annorlunda ut nu. Temafärgen är röd och det har även kommit lite nya bilder i headern. Jag är i och för sig inte helt nöjd med hur färgerna tar sig på sidan så jag kanske ska försöka hitta något tema till WordPress med mer rött och vitt i stället. Rött är en rätt svår färg att arbeta med, tycker i alla fall jag själv, det blir lätt väldigt skränigt på något sätt. Jag gillar annars ganska mörka eller väldigt ljusa naturfärger och inte så mycket starka färger, i alla fall när det gäller webbdesign.

De nya färgerna på bloggen är i alla fall tänkta att matcha den kanadensiska flaggan och om tittar i adressfältet så ska man förhoppningsvis kunna se en favicon som ska se ut som en kanadensisk flagga. Det var inte helt lätt att få till en den så att den blev bra eftersom den ska vara väldigt liten, så detaljrik som möjligt och bara kan ritas genom att färglägga specifika pixlar och det är inte så många pixlar man har att röra sig med.

Nåväl, nu ska jag plugga lite SQL eftersom jag har SQL-omdugga imorgon kl. 7 på morgonen. Whoohoo… 🙁

Andra bloggar om: , ,

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Nya färger, nya bilder « Sandrability.com -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Sandra Eriksson. Sandra Eriksson said: Ny blogpost: Nya färger, nya bilder https://www.sandrability.com/2010/05/05/nya-farger-nya-bilder/…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest