Kanada-väder

Folk har berättat för mig om att vädret här kan slå om väldigt snabbt och idag fick jag själv uppleva det. Tack och lov var jag inomhus men det var ändå ganska fascinerande. Runt ett tiden i eftermiddags var det solsken och vacker blå himmel, jag satt ute och åt min frukost precis som jag brukar göra när det är varmt och vackert väder. Efter mindre än fem minuter gick dock solen i moln bakom tunna vita molntäcken så jag gick in och ägnade mig åt lite skolarbete.

Det hade varit helt vindstilla när jag gick in men efter några timmar framför datorn hörde vi hur det typ stormade utanför. Vinden hade inte, som den ofta gör i Sverige, liksom smugit sig på och sakta ökat i styrka. Nej, den hade gått från vindstilla till storm. Det ösregnade men efter typ en kvart var stormen över och det är nu helt vindstilla igen. Regnet sipprar fortfarande ner men jag är imponerad över snabbt stormen kom och gick. Fräsigt 🙂

Andra bloggar om: , ,


0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tweets that mention Kanada-väder « Sandrability.com -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Sandra Eriksson, Sandra Eriksson. Sandra Eriksson said: Ny blogpost: Kanada-väder https://www.sandrability.com/2010/05/20/kanada-vader/ [...]

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest