Påskafton, savvy?

Påskafton, savvy?

Så var det påskafton igen. En sån där dag då man äter en massa mat och blir snuskigt mätt. För några timmar sedan fixade vi iordning lite tidig måskmiddag här hemma med sill, potatis, gravad lax, varmrökt lax, ägghalvor och påskmust så klart. Smaskens! Men som vanligt med sådan mat blir man alltid mätt lika plötsligt och abrupt varje gång, precis som att man inte väntat sig det. Nu var det typ fyra timmar sedan vi åt och jag är fortfarande mätt så att det räcker och blir över. Hur ska middagssteken få plats?

 

Påskmiddag

Nu ska jag ta mig ett glas påskmust till och sätta mig och fortsätta med Pirates-of-the-Caribbean-marathon som femman så fräckt inledde igår med den andra av tre filmer (!). Det gjorde ju så klart att man ville se den första direkt efteråt eftersom de inte verkade tycka att det vore en bra idé att visa alla filmerna i ordning tre kvällar i rad. Vi kollade därför på den första på dvd sent igår kväll och nu är det dags för den tredje. Savvy? 🙂

Andra bloggar om: , ,

2 Comments

  1. mariabj
    Apr 3, 2010

    PARLEY! (they are more like guidelines anyway)

  2. Sandra
    Apr 4, 2010

    😀

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest