På väg!

Klockan är snart tio och jag väntar på min mamma som ska komma hit och skjutsa mig och A till Landvetter där de sedan ska vinka av mig. Nu är det äntligen dags! Nästa gång jag skriver i bloggen är jag troligen på Schiphol i Amsterdam och inväntar nästa plan.

Dags att äta något innan det är dags. Mina flightnummer är förresten KL1156 och KL0681 för den som vill kolla upp mina flighter. 😉

Andra bloggar om: ,

4 Comments

 1. Johan
  Apr 28, 2010

  Hah! Bara två veckor försenad. 🙂
  Lycka till och ha det så kul!

  • Sandra
   Apr 28, 2010

   Eller hur? Men iväg kom jag iaf! 😀

 2. Elvira
  Apr 28, 2010

  Wiee! Lycka till med resan 😀 keep us posted (y)

  • Sandra
   Apr 28, 2010

   Jao! Går bra hittills, det var precis som du sa, inge svårt att hitta på Schiphol. Har hittat gaten för Vancouver-planet men besättningen på planet hit verkar inte ha koll på klockan 😀 Funderar på om man ska ta och ge sig ut och leta efter något att äta nu när det finns riktig mat att hitta kanske…börjar kurra i magen 😉

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest