På torsdag…kanske…eventuellt…

Nu har jag äntligen lyckats få lite ordning och reda i den pågående naturkatastrofen som gjort att jag inte kom iväg till Amsterdam och vidare till Vancouver idag. Jag kom slutligen fram till MrJet och har nu bokat om mina biljetter. Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig att få för biljetter, eller resdag för den delen. Så tidigt som möjligt men att riskera att få boka om ännu en gång ifall läget inte förbättras, eller vänta i några dagar och med större chans att komma iväg?

Jag fick i alla fall biljetter till den 22:e, alltså på torsdag och det är inte så illa, tycker jag. Nu ska bara vulkanutrbottet mättas av och askan blåsa bort så att flygtrafiken kan komma igång igen.

Håll gärna en tumme för mig 🙂

Andra bloggar om: , , ,

2 Comments

 1. maria
  Apr 16, 2010

  Självklart håller vi tummar å tår! Har tänkt på dig ett helt dygn, och jag är glad att du är så lugn och samlad. Skönt att du fick ombokat ordentligt. Nu kan vi ju gå på the Rover, igen då 😉

  • Sandra
   Apr 17, 2010

   Nah, snelt tenka på mig 🙂 Vet inte om jag hade varit så lugn och tillfreds ifall jag fastnat på typ Schiphol, eller nåt…urk…

   Jag går gärna till The Rover, ifall ni lovar att inte ändra planerna i sista minuten bara, tihi 😉 Nerå, jag hade jättetrevligt i onsdags, vilken dag skulle passa? Jag går gärna dit i typ imorgon eller så men Albin kan nog inte då för dom skulle exjobba typ hela kvällen tydligen :/ Vilken dag som helst passar dock för mig men det var precis som dom sa, det var tämligen öde när jag kom dit vid 11 i onsdags så man ska nog vara ute i god tid om man går dit en “mitt-i-veckan”-dag :/

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest