Hopp, frustration och den icke existerande konsten ett dressera att askmoln

Nu har det nästan gått en veckan sedan jag skulle flugit till Kanada. Det är onsdag och imorgon är dagen som jag hoppats att äntligen komma iväg. Men naturligtvis grusades även dessa planer då jag bara för en liten stund sedan fick höra hur Ekot rapporterade att Landvetter precis stängt på grund av att askmolnet, som precis varit snällt och passerat svenskt luftrum, nu vänt och blåser i motsatt i riktning.

Det här börjar ju bli rent ut sagt löjligt! Inte nog med att Eyjafjallajökull inte verkar vilja sluta spy ut aska, även om det sker i betydligt minde mängd än för några dagar sedan, vissa av de askmoln som väl passerat Sverige får sig att vända och komma tillbaka. Jag vet, det är vindarna och inte askmolnet i sig, men det känns så snopet.

Jag uppdaterade precis min status på Facebook med texten “Hur lär man ett askmoln betydelsen av “Plats”, “Sitt”, “Ligg död”?”. För hade det inte varit himla fint i det här läget att genom någon slags svartkonst lära ett askmoln innebörden av dessa ord?

Fånigt, jag vet. 🙁

Andra bloggar om: , , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest