En vecka till

Precis som jag var rädd för igår kväll så blev det ingen flygning idag heller. Det är så deprimerande! Här laddar man och hoppas i flera dagar på att man verkligen ska komma iväg efter allt strul. Askprognoserna avlöser varandra men har under de senaste dagarna blivit gradvis bättre, fram till kvällen innan avresa. Patetiskt!

Nu har jag fått ombokat biljetten till den 28:e april och det blir mitt tredje försök att komma iväg till Kanada på två veckor. Det var ruskigt nära att jag inte fick någon ny biljett överhuvudtaget. Det var helt fullbokat den närmaste veckan, enligt MrJet. Om det hade slutat så med mitt telefonsamtal till MrJet, efter ca en kvarts väntan, så hade den enda lösningen varit att begära ersättning för biljetten från KLM och MrJet och boka en helt ny biljett med ett annat flygbolag än KLM. Men kundtjänstmedarbetaren som jag pratade med lyckats hitta en plats på onsdag åt mig. Lite tur ska man ha i all otur ändå.

Så nu blir det ännu en veckas förhoppningsvis inte lika meningslös väntan. På lördag är vi i alla fall ett litet gäng som ska bege oss till The Rover och dränka vår sorg, eller huvudsakligen min sorg, i god öl och god mat. Det ser jag fram emot 🙂

Andra bloggar om: , , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest