Det är skillnad på öl och öl

Det är skillnad på öl och öl

I väntan på att flyga till Vancouver har jag tagit mig lite i kragen, men bara lite, och fått lite skolarbete gjort. Den första färdighetsuppgiften i kursen Grafisk design för Internet gick ut på att skapa en bild med någon slags motsats. Det tog mig ett par veckor att finna inspiration och en bra idé att arbeta med men nu är bilden klar.

Motsats

 

Även om jag är nöjd med resultatet som sådant så är jag medveten om att bilden skulle behöva en vända till i Photoshop för att bli riktigt snygg. Om man tittar noga så ser man en hel del skönhetsfel här och var.

Hm, jag hoppas verkligen inte att Budweiser eller Sam Adams får för sig att stämma mig för nåt nu bara. Dem kanske inte uppskattar denna motsats/kombination av deras respektive varumärken…

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest