RSS-fix

Jag har precis tankat hem och installerat NetNewsWire och lagt in alla subscriptions på mina kurskamraters bloggar så nu är ni alla bevakade, bara så ni vet. 😉

Skämt å sido, det verkar som att många på kursen är relativt nya när det handlar om att blogga, vilket är kul för jag tror och hoppas att flera av er kommer att fastna lite och upptäcka fördelarna och tjusningen med att blogga och därmed inspireras att fortsätta blogga efter kursens slut.

Dock är jag inte riktigt säker på vad jag tycker om programmet NetNewsWire. Det var inte riktigt kärlek vid första ögonkastet. Ifall någon vet någon annan RSS-läsare för Mac OSX, helst open source, tar jag tacksamt emot förslag. Jag började med Google Reader men det vore skönt att slippa logga in varenda gång man ska kolla RSS-feeds…

Andra bloggar om: ,

5 Comments

 1. Ann Nilsson
  Jan 20, 2010

  Hej
  Bloggrollen lär växa under veckan. Håll koll på ddb-bloggen 🙂
  /Ann Nilsson

  • Sandra
   Jan 21, 2010

   Hej, Ann!

   Ja, har redan uppdaterat mina subscriptions ett par gånger utifrån bloggrollen så den har jag koll på 🙂

 2. Fredrik
  Jan 21, 2010

  Hej Sandra!

  Du är en av mina framslumpade länk-vänner på kursen, grattis!

  mvh / Fredrik

  http://distansstudier.blogg.se/?tmp=21132715

 3. Patrik
  Jan 28, 2010

  Jag kör programmet NewsFire för att läsa bloggar på min Mac. Annars kör jag även Google Reader.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest