Morgondagen

Sitter just nu hemma hos mina föräldrar. Tidigt i morgon ska vi till Mjölby i Östergötland för att delta på min kusins begravning. Jag önskar verkligen ett att det inte vore nödvändigt med en begravning överhuvudtaget men eftersom den nu måste ske så hoppas jag att den ändå blir så fin det bara går.

Andra bloggar om: ,

2 Comments

 1. Per Alftenius
  Jan 21, 2010

  Usch vad jobbigt. Hoppas morgondagen flyter på för dig. Jag var på begravning idag och det är en rätt uttömmande och jobbig process.

 2. Sandra
  Jan 22, 2010

  Tack, Per!

  Ja, det är verkligen jobbigt, speciellt när det är en ung person som gått bort alldeles för tidigt, som i det här fallet. Även om man inte stått personen så nära så sörjer man nåt oerhört. 🙁

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest