Major update

Nu har det återigen gått någon vecka sedan jag bloggade senast så nu är det dags för lite uppdatering, tycker jag. Under veckan som gått har jag fått undan allt skolarbete som legat och hängt över mig de senaste veckorna. Jag tänkte att jag skulle lägga upp i alla fall ett par av de Flash-filmer som jag gjort här på bloggen till allmän beskådan och kanske lite feedback ifall jag har tur. 🙂

Jag har också kommit igång ordentligt med träningen vilket är riktigt roligt. Även om det ibland är lite jobbigt att komma iväg till gymmet, så kommer jag ändå iväg och jag känner mig så nöjd när jag sen kommer hem. Jag kör dessutom på hårdare nu än innan och det känns som att tiden det tog att bli av med det värsta flåset i början gick över ganska fort och jag kunde börja öka takten i konditionspasset och tyngderna i styrketräningen. Nu ska jag bara se till att fortsätta träningen och var envis och gå dit även om jag inte alltid känner för det.

Den 22:e januari är det begravning för min kusin Charlotte som nyligen gått bort i bröstcancer. Trots att vi inte stod varandra så nära och trots att man nu hunnit vänja sig vid tanken, så är det fortfarande så svårt att förstå att hon inte finns mer. Jag ser inte fram emot begravningen, det gör man väl aldrig för visso, men den här begravningen borde egentligen inte behöva äga rum ens.

Något betydligt mer glädjande är att min yngsta kusin fick sitt barn för några dagar sen. Det blev en pojke…till, eftersom hon hade en son sedan tidigare. I all sorg för en förlorad familjemedlem finns det i alla fall något att glädjas över.

Andra bloggar om: , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest