Lite ofrivillig bloggsemester

Det har varit lite mycket nu den senaste veckan så därför har bloggen blivit något ouppdaterad. Som vanligt har jag halkat efter lite efter med diverse skoluppgifter så det ligger först på att-göra-listan.

Något ofattbart sorgligt som också har hänt, och som jag kommer tillbaka till lite senare, är att min äldsta kusin precis har gått bort i bröstcancer. Hon var bara några år över 30 och det går inte att med ord beskriva hur tragiskt det är för henne själv, hennes föräldrar och systrar, vänner och anhöriga och inte minst för hennes man och hennes två små döttrar som nu måste växa upp utan mamma. Snart är det begravning och det lär bli en begravning utöver det vanliga. Även om jag inte stod min kusin så nära som jag nu önskar att jag hade gjort, så är det ändå så svårt att fatta hur hon bara kan vara borta. Senast vi sågs var på farmors begravning för något halvår sedan. Aldrig hade man väl kunnat tro att nästa gång släkten skulle samlas så skulle det vara för hennes skull och särskilt inte under så här sorgliga omständigheter.

Vad som trots all denna sorg är roligt och glädjande är att den yngsta av mina kusiner, lillasyster till den bortgångna, ska ha barn inom bara några dagar. Kanske kan en ny liten människa skänka lite tröst åt en familj i sorg och vars nya år knappast kunde ha börjat på ett sorgligare sätt.

Nu ska jag försöka bota min huvudvärk med lite sömn. God natt, världen!

Andra bloggar om: ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest