Hemtentan klar

Lämnade in hemtentan för ungefär en timme sedan! Skönt! Tentan gick ut på skapa en relativt enkel webbplats i XHTML, CSS och Javascript. På webbplatsen skulle en användare kunna välja en ort och få aktuellt väder för den orten. På webbplatsen skulle även finnas en länk till en XML-fil med inmatad data om orter med respektive väderinformation. Slutligen skulle en CSS-fil kopplas till XML-filen för att strukturera upp innehållet och få till en snygg design så innehållet blev mer läsbart.

Arbetet med webbplatsen gick väldigt bra. Jag hade förväntat mig att Javascriptsdelen skulle bli lite knepig men allt löste sig fint och bra. Jag är nästan fortfarande lite förvånad. Tänk om jag har missat något eller missuppfattat en uppgift?

Gah!

Nu ska jag jobba vidare med examinationsuppgiften i kursen Vektorgrafik och animering som har deadline på söndag.

Time to get busy…

Andra bloggar om: , , , ,

Submit a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Pin It on Pinterest