Späckad vecka

I förra veckan skrev jag lite om seminariet “God Jul önskar Storebror” som kommer att hållas på Folkets Hus och Campus Lindholmen nu i veckan. Jag hade gärna velat gå på så många av föreläsningarna som möjligt men har nu insett att jag kanske bara hinner med torsdagens föreläsning med Christopher Kullenberg som då ska prata om FRA. Det är synd men jag känner att jag behöver prioritera skolan lite och måste lämna in retur på examinationsuppgiften i digital grafik senast imorgon 16:00. Så det är bara att bita ihop och gilla läget.

Ska strax åka in till stan och köpa lite julklappar. Borde nog egentligen göra det senare i veckan och fixa med skoluppgiften först men så är min linsrengöringsvätska slut och det känns onödigt att åka in till stan bara för ett så litet ärende.

Andra bloggar om:

2 Comments

 1. Johan Zandin (V)
  Dec 19, 2009

  Nu behöver du inte bita ihop längre. Alla föreläsningarna finns upplagda på nätet. Tänkte själv titta på söndagens föreläsningar under jullovet…

  • Sandra
   Dec 20, 2009

   Hej, Johan och tack för din kommentar! Jag hörde något om att föreläsningarna skulle spelas in och jag hoppas också att jag hinner kolla lite på dem under jul…även om jag har en del andra saker som mer eller mindre står i kö i väntan på att bli gjorda…men ibland får man helt enkelt ta sig lite tid mellan skoluppgifterna. 🙂

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest