Intressanta dagar i vecka 51

Den 13-17 december kommer ett seminarium under namnet “God Jul, önskar Storebror” att hållas på Folkets Hus i Göteborg. Temat kommer att vara övervakningssamhållet och föreläsningar om bl a ACTA, Stockholmsprogrammet, IPRED, datalagringsdirektivet och FRA-lagen finns med i programmet. Som arrangörer står Annika Beijbom (FP), Piratpartiet och Vänsterpartiet. Föreläsare är Anna Troberg, Mikael Nilsson, Christopher Kullenberg, Eva-Britt Svensson och Niklas Starow.

Jag kommer så klart att vara där men har redan upptäckt att jag kommer att missa en del av föredragen, bland annat Mikael Nilssons om FRA men det är inte så mycket att göra åt. Troligen kommer jag även att missa föredraget om Stockholmsprogrammet söndagen den 13:e också eftersom jag är i Trollhättan hela helgen men det är så det är ibland. Roliga och intressanta saker har ofta en benägenhet att krocka.

Hur som helst så rekommenderar jag alla, som vill veta mer om några av de lagar som redan stiftats inom det här området samt de lagar som är på gång, att bege sig till Folkets Hus i Göteborg vecka 51.

Edit 2009.12.12 @ 00:26: Jag var inte så uppmärksam när jag skrev detta inlägg så det smög sig så klart in lite fel. Platsen för seminariet är på Folkets Hus ENDAST på söndag kväll, resten av veckan hålls det vid torg 2 på It-Universtitet på Lindholmen, och inget annat.

Andra bloggar om: , , ,

3 Comments

 1. OlofB
  Dec 6, 2009

  Kul om du kan komma förbi på någon eller några av föredragen i alla fall!

  • Sandra
   Dec 6, 2009

   Tack, Olof! Jo då, jag ska försöka se så många föreläsningar som möjligt. Det är egentligen bara söndagen och onsdagen som krockar ordentligt. Ska bli väldigt intressant iaf. 🙂

 2. Johan Zandin (V)
  Dec 9, 2009

  OBS! Det är bara på söndagen vi är i Folkets Hus. Måndag till Torsdag är vi på Lindholmen.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest