Eddie for president!

Eddie for president!

Igår var i äntligen och såg Eddie Izzard på Scandinavium och det var verkligen en kanonshow! Även om jag ibland förlorade fokus lite och tappade bort honom i hans logik så var det jätteroligt! Eddie är verkligen en av tidernas bästa komiker, enligt mitt tycke.

Showen fokuserade mycket på Gudstro och evolution, vilket är två av Eddie Izzards stora paradnummer i sin komik. Sen fanns det även plats för lite datorrelaterade skämt om uppdatering av operativsystem, stenåldern, istiden, Moses och den brinnande busken, Göteborg och så klart Darth Vader. Underbart!

Jag hoppas han kommer att uppträda i Göteborg snart igen för det var verkligen superkul att se honom live!

Här kommer några bilder från gårdagen:

 

Bilderna är inte riktigt av bästa önskvärda kvalitet eftersom vi dels inte satt så nära som vi trodde att vi skulle göra, samt att bilderna är tagna med min Konica Minolta Dimage X1 vars digitala zoom inte är jätte-jättebra. Men det är i alla fall lite kul att ha bilder från en sån här grej.

Andra bloggar om:

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest