Vilken lättnad!

Nu är det snart en timme sedan jag och min projektkompis skickade in den ca 20 sidor långa slutrapporten i kursen Systemering med användarfokus. Så jäkla skönt! Även om vi troligen kommer att få gör vissa kompletteringar så är ju det stora och jobbet gjort och vi kan slappna av ett litet tag. Pust!

Nu i veckan som kommer blir det dock bråda dagar. Imorgon ska jag ge mig ut och leta reda på några riktigt fula delar av stan till ett collage i kursen Introduktion till grafisk design. Collagets budskap är i sin enkelhet att landsbygden är vackrare än stan och bilderna från fula delar i Göteborg ska kombineras med vackra bilder från landsbygden. Det collaget + en skriftlig beskrivning av processen att göra collaget samt en bildanalys, ska vara inne imorgon kväll. Jag vet inte om jag hinner det men jag ska i alla fall göra ett ärligt försök. Sedan är det hemtentor i båda kurserna med inlämning på fredag respektive söndag.

Just nu sitter jag och njuter av ett par ugnsgrillade mackor med bacon, tomat, ananas, ost och oregano. Sen blir det störtdykning i bingen.

Andra bloggar om: , , ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest