Mera FSCONS

Eftersom jag sovit knappt två timmar i natt så börjar jag bli ganska seg så här dags på dagen. Den föreläsning som jag nu lyssnar på heter Building Societies: Learning lessions från the Internet men jag hade nog tänkt att dra mig härifrån ganska snart. Jag märker att det börjar bli svårt att koncentrera sig på innehållet i föreläsningen och hur jag mer än gärna blundar och försvinner bort. Det ska bli så skönt att gå å lägga sig ikväll…

Imorgon blir det FSCONS igen i några timmar och jag ska försöka att lägga upp några bilder från eventett senare idag, ifall några av bilderna blivit tillräckligt bra för att kunna publiceras. Det är inte precis bästa möjliga ljusförhållanden här inne på IT-Universitetet och ute är det ganska mörkt och väldigt grått.

Andra bloggar om:

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest