Hospitalization

Sedan jag la upp min annons på Vancouver Homestay Search igår, har det trillat in flera jättebra erbjudanden i mailboxen. Jag är väldigt positivt överraskad eftersom jag trodde att jag skulle få lägga ner en hel del tid på att maila många familjer innan det blev tal om något konkret. Det verkar inte behövas för nu har jag redan svårt att bestämma mig för vilken familj som verkar passa bäst. En familj, där mamman har släktingar i Sverige och som till och med varit här på besök, var det första erbjudandet jag fick. Det andra var en ensamstående mamma med två flickor på 8 och 10 som är konstnär och har en egen hemmastudio för stenskulptur. Hon gillar att resa och har till med tillgång till en stuga i Whistler som hennes bror äger!

Det tredje riktigt bra erbjudandet, som fick jag för bara en liten stund sedan, var från en familj boendes i en liten stad vid kusten, precis utanför Vancouver. De hade bara 15 minuters väg till havet, vilket är närmare än vad jag hade till havet när jag bodde i Brighton.

Förutom dessa tre har jag även fått två andra erbjudanden och det ena av dom verkar rätt bra men det andra går nog bort då hon som mailat i princip bara skrivit vad hyran var och inget mer. Visst förstår man att hyran är viktig för de familjer som hyr ut ett rum men jag hoppas i alla fall pengarna inte är den enda orsaken.

Gah! Det här är så spännande! Jag vill åka nu!

Andra bloggar om: , ,

2 Comments

 1. mariabj
  Nov 20, 2009

  Det tar sig, dina Kanada-planer! Homestay minsann, aldrig hört talas om. I det området vi bor i verkar varenda villa hyra ut källaren eller övervåningen, kallas för “income suite” ibland, så nog är det mycket för pengarnas skull.

  Hoppas det blir början av Mars, tänk att mötas här, det känns jättekonstigt att föreställa sig! 😀

 2. Sandra
  Nov 20, 2009

  Halloo!

  Neh, jag hade inte heller hört talas om homestay…och då har jag ju ändå “homestay:at” förut…fast i England då. Kanske inte används i dagligt bruk…eller nåt 😉

  Ja, jag hoppas verkligen det blir i mars för det börjar bli hög tid att boka flygbiljetter nu. Men så är det ju som det är, att morsan måste “hämta” pengar åt mig och hon har sjukt mycket grejer för sig jämt och jag har inte varit hemma på tid och evigheter. Men det blir nog faktiskt ett hemmabesök nästa helg så då jädrans!

  Och ja, det känns väldigt overkligt att träffas där och inte här, fast “där” blir ju “här” och “här” blir “där” för dig. 😛 Hur går det förresten för er med tillstånd och sånt?

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest