Hemtentavecka

Nu är de två första kurserna på webbmaster-utbildningen snart slut. Men innan jag kan andas ut lite mellan läsperioderna för att sedan sätta tänderna i nästa två kurser (Kodningsspråk och HTML samt Vektorgrafik och animering) ska två hemtentor lämnas in. De publicerades i måndags men med tanke på att jag ägnade hela måndagen åt en och samma examinationsuppgift ända till klockan tre på tisdagsmorgonen, så har jag inte kommit då långt med någon av hemtentorna ännu. Satt en stund igår med tentan i digital grafik men har än så länge bara lyckats få ihop två meningar på den första frågan som handlar om färgrymder.

Jag känner mig lite distraherad, jag vill göra så mycket annat än att skriva tentor. Men idag måste jag skärpa mig och få lite gjort. Tentan i digital grafik ska vara inne på fredag senaste 24:00 och samma sak gäller för tentan i systemering med användarfokus fast på söndag 24:00. Egentligen är det gott om tid så jag behöver inte stressa med någon av tentorna men jag känner mig lite omotiverad att tag i det.

Som extra bonus till min brist på motivation lyckades jag också vända på dygnet med typ fem timmar i måndags. Så nu är det uppstigning vid ett och frukost närmare 3. Det är lite knasigt. När tentaperioden är över måste jag se till att vända rätt det igen så att jag är vaken under dygnets ljusa timmar istället för de timmar då det håller på att bli mörkt och sedan blir kålsvart, något som jag inte mår bra av i längden.

Nu är det dags att bita i det sura äpplet…

Andra bloggar om: ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest