Har någon sett min motivation?

Usch! Jag är en dålig människa! Än en gång har träningen helt kommit av sig och jag är så kass på att ta upp den igen! Vad är det för fel på mig?

Veckan innan Cypern hade jag inte tid och ro att gå och träna. Efter resan hade jag så sjukt mycket att göra att jag inte hann då heller och att gå och träna innan slutrapporten i projektkursen var klar blev inte heller aktuellt. Men nu, nu när två kurser är avklarade borde jag ju kunna ta mig i kragen och då de futtiga metrarna till gymmet men icke!

Det hela hänger även ihop med att fortfarande inte vänt dygnet rätt. jag går upp vid 12 och går och lägger mig vid 3 på natten. Dåligt! Måste fixa!

Nytt försök med träningen på fredag.

Andra bloggar om: ,

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest