Ett större finger

Idag är det fredagen den 13:e, den traditionella otursdagen som jag oftast inte ens tänker på. Men idag har den gjort sig påmind genom att ge mig en infektion i höger lillfinger som nu är svullet och värker. Har ringt farsan som inte tyckte att jag skulle ta någon penicillin, vilket inte jag heller tycker eftersom man inte bör kombinera det med någon alkohol under typ 10 dagar. BORING!

Nu blir det i alla fall en liten tripp till Apoteket för att skaffa Alsolsprit och en gasbinda för att snurra runt det förstorade fingret. Men ja, lite otur ska väl även jag ha denna dag…för otur har jag ju aldrig annars…?

I helgen blir det, förstorade fingrar till trots, konferens på Lindholmen. Det kom lite plötsligt men en partikamrat frågade mig ifall jag kunde tänka mig att åka som representant för Piratpartiet/Ung Pirat på konferensen Free Society Conference and Nordic Summit som är i helgen. Efter att ha kollat in schemat blev jag riktigt taggad. Det blir föreläsningar om diverse intressanta frågor som rör Internet, kunskap, information och övervakningssamhället. Nu ska jag snart iväg och träffa de andra som ska vara med på konferensen, bland dem Amelia Andersdotter som precis kommit med i EU-parlamentet på grund av och tack vare att Lissabon-fördraget snart börjar gälla.

Andra bloggar om: , , ,

2 Comments

  1. mariabj
    Nov 14, 2009

    Wow, roligt, snart kommer man få se dig på listorna alltså! Jag är imponerad och stolt över dig, många kramar!

  2. Sandra
    Nov 14, 2009

    Hehe, njae, det lär nog inte hända. 😛 Har redan blivit frågad om jag vill kandidera actually men just nu är det inte riktigt läge. Dessutom har jag svårt att se mig själv som politiker, men tack iaf. 😉 *pöss*

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Pin It on Pinterest